Tiltak i forbindelse med coronasituasjonen

Vårt kontor i St. Marie gt. 46 holder åpent, men henstiller til at vår kunder og samarbeidspartnere som har behov for å snakke med oss ved personlig besøk, ikke å gjøre dette uten å ha en avtale på forhånd. Vi vil som vanlig være tilgjengelig på telefon og epost.

Vi anbefaler at årsmøter og generalforsamlinger som er planlagt denne uken og neste bør avlyses, og at møtene bør avholdes på et senere tidspunkt. Styret må informere seksjonseiere/andelseiere om dette. Våre ansatte skal inntil videre ikke delta på generalforsamlinger/årsmøter da vi følger myndighetenes råd om å begrense fysisk kontakt med andre mennesker.

Dersom det er borettslag/sameier som ønsker å gjennomføre møter og mener det er forsvarlig i henhold til de enhver tid gjeldende retningslinjene så må de ta kontakt med oss, så skal vi bistå og veilede så godt det lar seg gjøre.
Planlegging av fremtidig årsmøter og generalforsamlinger går som normalt.
Vi anbefaler at alle følger de til enhver tid råd fra helsemyndighetene og retningslinjer i kommunen for å hindre spredning av smitten. Det viktigste vi kan gjøre nå er å hindre at for mange blir syke, og forsinke spredning mest mulig. Vi må alle ta ansvar og bidra i denne situasjonen.

Ingen av våre ansatte er syke eller i karantene, og vår drift vil gå som normalt.

Vi ønsker dere alle lykke til og vi ser fram til å møte dere igjen